Rozhodla som sa pridať recenziu na tieto úžasné, kožené sandálky od Livie and Luca. Sú na Honeycomb podrážke ktorá po 1-2 obutiach krásne zmäkne, je to alternatíva k barefoot obúvaniu kvôli mierne vyvýšenej päte (asi 1-2 mm).  Inak sú krásne široké, špička sa nezužuje a ich prepracovanie je veľmi kvalitné.

 

Môj syn Viktorko ich nosil od Júna do Septembra, takže ich využil naplno, vtedy mal 4 roky. Sú to topánočky ktoré sú vhodné na vyšší nárt a normálne až širšie nožičky. Vyrábajú sa do veľkosti Y3 čo je do EU veľkosť vraj 34/35 ale podľa mňa to zodpovedá skôr našej veľkosti 33. Každopádne veľkosť Y3 má tých 21cm a to je smerodajné pri výbere topánočky, samozrejme s adekvátnym nadmerkom.

Topánočky vydržali aj mokro v lete a v septembri, tak isto rannú rosu,  nehovoriac o tom že Viktorko si ich veľakrát obul aj na mokrú bosú nožičku a nemal ani otlaky ani iné podobné problémy. Mal ich veľmi rád. Nožička sa mu v nich nepotila ako si veľa ľudí mylne myslí o uzavretých sandáloch Ja osobne deťom kupujem len uzavreté a ešte ma ani len nenapadlo kupovať im otvorené topánky, keďže vkuse kopú do lopty alebo do niečoho iného – chalani. Každopádne keď sme pri vode, alebo na dvore pred domom, alebo aj na niektorých ihriskách väčšinou pobehujú aj tak naboso a ja s nimi.

 

Po 4 mesiacoch nosenia boli topánočky stále v tak dobrom stave , že som ich s kľudným svedomým dala na bazár a potešíla inú mamičku. Pridávam aj foto ohybnosti:

Leave a comment